Author Topic: I've lost my links!!  (Read 1012 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ~*~Little Miss Sunshine~*~

  • Resident BW Chatterbox!
  • *****
  • Showing Appreciation 79
  • Gender: Female
  • Posts: 6829
  • Location:
I've lost my links!!
« on: July 02, 2009, 11:44:41 am »
Is it just me??  I've lost my two links that say "Read New Replies To Posts" and "Read New Replies Since Last Post"  or something like that....so now I can never see replies to my posts or newest posts to the website.

Offline ~*~Little Miss Sunshine~*~

  • Resident BW Chatterbox!
  • *****
  • Showing Appreciation 79
  • Gender: Female
  • Posts: 6829
  • Location:
Re: I've lost my links!!
« Reply #1 on: July 02, 2009, 11:45:40 am »
Oh and my profile pic isn't showing at the top of the screen either but it's still there when I post?? 

Offline Gareth - Harvey & Theo's Dad

  • Mac Daddy
  • Resident BW Chatterbox!
  • *****
  • Showing Appreciation 218
  • Gender: Male
  • Posts: 2821
  • Location: South Wales, UK
Re: I've lost my links!!
« Reply #2 on: July 02, 2009, 11:59:00 am »
At the top of the forum where it says Hello, Roman's Mom, to the right you will see the date, next to the date there should be a button.  Click the button to expand the area :)
Gareth

Harvey - 18 Nov 2003

Theo - 24 Dec 2005

Offline ~*~Little Miss Sunshine~*~

  • Resident BW Chatterbox!
  • *****
  • Showing Appreciation 79
  • Gender: Female
  • Posts: 6829
  • Location:
Re: I've lost my links!!
« Reply #3 on: July 02, 2009, 15:16:53 pm »
Aha!!!!!!!!!  Thanks :)